E-Health

Gaming blijkt ook op het terrein van gezondheid ontzettend veel voordelen te bieden. In het FUN-IE-FIT worden games daarom ook ingezet voor belangrijke zaken als herstel na blessures, revalidatie na een ongeval of een (hersen)infarct en bestrijding van obesitas. Het FUN-IE-FIT heeft de ruimte en de games, maar voor het e-heath programma werkt ze samen met goed opgeleide en ervaren zorgverleners. Zoals de fysiotherapeuten van Smienk Fysiotherapie en de geroutineerde fitnesstrainers van Obifit.

Zij gebruiken zorgvuldig geselecteerde games in het FUN-IE-FIT voor alle oefeningen die goed zijn voor herstel en of afvallen. De ervaring leert al dat de games erg effectief zijn. Vooral omdat de deelnemers/patiënten veel plezier hebben in het gamen en makkelijker grenzen verleggen dan bij de gebruikelijke oefeningen. En dat heeft alles te maken met het feit dat gamers vooral bezig zijn met het spelletje en de scores en minder met de bewegingen die ze moeten maken.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van e-health of wilt u werken aan uw herstel in het FUN-IE-FIT, neem contact op en stuur ons een bericht. Wij zijn actief op diverse socialmedia kanalen. Wil je ons volgen dan kan dat op TwitterFacebook en Youtube