Lespakketten

Voor scholen heeft het FUN-IE-FIT veel te bieden: het is een leuke bestemming voor een schoolreisje of een geweldige plek om iets te leren wat een kind heel erg moeilijk vindt. Voor docenten en leerkrachten zijn er ook workshops die inzicht geven in de oneindig vele mogelijkheden voor het onderwijs. Voor scholen kan het FUN-IE-FIT een ‘lespakket’ op maat bieden. Games van leerlingen iets van opsteken. Klassikaal of met een klein groepje. Op ieder gewenst niveau.

Het is een kwestie van bellen met gamecoach Michaelrobbert Brans en die stelt in overleg met u een lespakket samen. Eenmalig, een dagdeel of dag, een serie extra lessen om lastige materie goed onder de knie te krijgen.

Speciaal voor het FUN-IE-FIT zijn er e-learning games voor Kinect ontwikkeld door Saxion Hogeschool: Corporation, Funny vliegt, My little town, Topografie en Bridge-it (zie ook onder E-learning). Deze games zijn bij uitstek geschikt voor kinderen van het speciaal basis onderwijs.

Voor docenten is er ook een ‘lespakket’ in de vorm van een workshop. Daarin krijgen deelnemers in vogelvlucht alles te horen over de totstandkoming van het FUN-IE-FIT, de doelstellingen, demonstraties van de vier gameclusters (clickroom, gamehall, social, chat&chill room en de gamewall) en worden alle mogelijkheden van het FUN-IE-FIT doorgenomen. Er worden ook games gespeeld.

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen stuur ons dan een bericht