Mensen met een fysieke beperking

Het FUN-IE-FIT is misschien wel de aller-geweldig-ste plek op aarde voor mensen met een fysieke beperking (in een rolstoel). Want in het FUN-IE-FIT kunnen zij voetballen, ijshockeyen, kikkers vangen, racen in een raceauto, raften op een wildwaterbaan. Zij kunnen àlles. Tegen iedere willekeurige tegenstander. Want computerapparatuur neemt functies over en maakt dat ze volwaardig mee kunnen doen.

De games in het FUN-IE-FIT zijn niet alleen ontspannend, maar ook een geweldige training voor tal van functies. En het is natuurlijk ook reuze gezellig.

Het FUN-IE-FIT is uitgebreid getest door elektrische rolstoelgebruikers Johan en Alinda en ze waren zeer enthousiast. Johan verwoordde het in een uitzending van EenVandaag als volgt: ‘Als ik in het FUN-IE-FIT ben, ben ik mijn beperking vergeten’.

Of mensen nu moeizaam kunnen lopen, hun armen moeilijk kunnen bewegen, het maakt niet uit. In het FUN-IE-FIT kan het allemaal wel. Zelfs rolstoelgebruikers die alleen maar met hun teen of met hun mond iets kunnen bedienen, kunnen in het FUN-IE-FIT terecht. Speciaal voor hen is er een ultra modern bedieningspaneel dat helemaal afgesteld kan worden op de functies van deelnemers. Probeer het maar eens uit! Het FUN-IE-FIT kan indien nodig een beroep doen op het (rolstoel)vervoer van De Klup Twente. 

Wilt u vrijblijvend informatie ontvangen stuur ons dan een bericht